top of page
hero_bg_1_2.jpg

Rofmeddow

Wildhuys

Rofmeddow

Opa van den Brink is begonnen op de boerderij als knecht en heeft daarna in 1923 de boerderij over mogen nemen van de vrijgezellen tantes.


In 1901 is de boerderij aan de Ruige Weide herbouwd door de Familie Streng.


"Het is allemaal begonnen met 15 koeien"

Als Arjan de koeien melkt, wordt de verse melk direct in de pasteur opgevangen en Marielle verwerkt dit tot een eindproduct. Dus ’s morgens melk van de gemolken koe, in de middag/avond al in het schap. Heerlijk toch!? De melk wordt altijd gepasteuriseerd voordat dit als eindproduct in de verpakking gaat. 


De in 1936 geboren Cor van den Brink heeft de boerderij voortgezet en is samen met zijn vrouw Agatha van den Brink-de Roos begonnen met het maken van kaas.


In 2016 bedachten de familie meer met de boerderij te willen gaan doen dan alleen melk leveren aan de coöperatie. Meerdere scenario’s als tweede tak zijn de revue gepasseerd en het maken van yoghurt is het geworden. Eerst is er met een kleine pasteur voor yoghurt bereiding gestart om het te proberen. En dat lukte! 


In de strijd om de lekkerste zuivel van Nederland won Rofmeddow in 2017 de Cum Laude prijs in de categorie Hangop! In de categorie yoghurt is er een mooie vierde plaats behaald. Dit was voor de familie een aangename verrassing en bracht energie om door te pakken. De kleine pasteur werd vervangen voor een variant met 300 liter inhoud.  


Rofmeddow zuivelproducten worden altijd gemaakt van de meest verse melk.  De producten zijn te bestellen bij beterboeren.nl in combinatie met ons overig assortiment. Wil je liever rechtsreeks bij deze toppers kopen vind je onderstaand de contactgegevens.
-


Rofmeddow's eigen yoghurtbar

Uniek is de eigen yoghurtbar van Rofmeddow. Dit is te huur voor feesten en partijen (vanaf 40 personen).

De reep wordt gevuld met 4 soorten zuivel bijvoorbeeld yoghurt, hangop, vla en vanille yoghurt of een andere smaak naar keuze.

Deze vulling ze aan met diverse toppings van granola en koekkruimels, vers fruit en slagroom.

Ze leveren de bar van compleet met schaaltjes en lepeltjes.

Direct contact opnemen met Rofmeddow?

Ruige Weide 37
3421TH Oudewater
0614668275

bottom of page