top of page
hero_bg_1_2.jpg

Het Wildhuys

Wildhuys

Het Wildhuys

Het kleinwild van het Wildhuys komt uit de Zuid-Hollandse polders van de Krimpenerwaard en die van het Eiland IJsselmonde.

Geen import, geen kweekwild, maar wild uit de vrije Nederlandse natuur. Deel uit eigen jacht en altijd ambachtelijk bereid.

Wij leveren graag aan particulieren en horecaprofessionals met smaak. Aan jou dus.

De nadruk van het aanbod ligt op producten met wilde gans. Maak kennis met wildproducten en geniet van een jaarrond van een ultiem streekproduct.

Wild, Zo van de Jager: Maak kennis met Bram en Simone van Het Wildhuys! 


Stel je voor: smaakvol wild, rechtstreeks uit de Zuid-Hollandse polders van de Krimpenerwaard en het Eiland IJsselmonde, en exclusief Veluws grofwild. Dat is precies wat Bram en Simone van Het Wildhuys aanbieden. Geen import, geen kweekwild, maar wild uit de vrije Nederlandse natuur. En ze delen hun passie graag met jou, of je nu een wildliefhebber bent of een horecaprofessional met smaak!  


Wat Het Wildhuys extra speciaal maakt, is hun betrokkenheid bij Groene Hart Streekproducten. Hiermee dragen ze bij aan duurzame plattelandsontwikkeling en het levend houden van de lokale economie. Bovendien kun je bij hen rekenen op eerlijke producten met een lage ecologische voetafdruk. Naast de producten in onze webshop vind je Simone en Bram wekelijks op de R’damse Oogstmarkt en op regionale braderieën en farmersmarkets. Daar vertellen ze je graag het verhaal achter hun producten, laten ze je proeven van de lekkernijen, en bieden ze wildgerechtjes aan om ter plekke van te smullen. Koken met wild is immers voor iedereen! En met hun toegankelijke producten zet je in een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel.  


Bram en Simone hechten veel waarde aan duurzame jacht en zijn trots op hun bijdrage aan het behoud van een gezonde wildpopulatie. Door bewust om te gaan met de natuur en te genieten van al het moois wat onze Nederlandse natuur te bieden heeft, hopen ze jou te inspireren om wild te omarmen als een smaakvolle en verantwoorde keuze. Dus, ben jij klaar om het avontuur aan te gaan? Stap binnen bij Het Wildhuys en ontdek de pure smaken van onze Nederlandse natuur! 🌿🦌


-Direct contact opnemen met Het Wildhuys?

Achterbroek 25
2825NC Berkenwoude
0182-240040

bottom of page